Δευτέρα 31 Μαρτίου 2008

Άλλο ένα λιθαράκι, στην κριτική των ΜΜΕ αυτή την φορά!

Έγραφα τις προάλλες όταν ήταν στο προσκήνιο η Ζαχοπουλιάδα και η μάχη μεταξύ Αναστασιάδη - Τριανταφυλλόπουλου:

[...]
Κάποια στιγμή, όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" την είχα αγοράσει. Φαινόταν μεγάλη και πλούσια, είχε και δώρο ένα πολύ καλό DVD. Την αγόρασα λοιπόν κι άρχισα να την διαβάζω. Αντιμετώπισα τα ίδια.

"Να ξέρει ο χοντρός με το μουστάκι ότι τον παρακολουθεί ο ψηλός με το πούρο"
"Μην σπρώχνεστε για τον διαγωνισμό του Υπουργείου Τάδε. Τον έχει καπαρώσει εδώ και 2 χρόνια ο γνωστός της Λ. Μεσογείων. Του το χρώσταγε ο κοντός από την υπόθεση των ελικοπτέρων που είχαν πάει στον Οικοδόμο της Κηφισίας"

Σε αυτό το στυλ.

Εγώ, δεν καταλάβαινα γρι. Νάδα. Νιέτ. Φυσικά δεν ξαναγόρασα την εφημερίδα. Αν ήθελα τέτοιου είδους διασκέδαση, υπάρχει το Τέστ, Το ΚΟΥΙΖ και ο Γρίφος. Αλλά όταν διαβάζω εφημερίδα, θέλω να υπάρχει υποκείμενο, ρήμα και αντικείμενο και όχι επιθετικοί προσδιορισμοί. Βίτσιο μου ρε παιδιά. Τι να κάνω τώρα;

Τον τελευταίο μήνα, χαίρομαι ιδιαίτερα που δεν καταλάβαινα τίποτε σχεδόν από αυτές τις εκπομπές και από αυτά τα άρθρα. Και θέλω, με όλη μου την καρδιά, όσοι καταλάβαιναν και σώπαιναν, να πάνε μέσα για όλη τους την ζωή.


Όλο το ποστ εδώ:

http://dpurpler2.blogspot.com/2008/01/blog-post_27.html

Δείτε πως ακριβώς στήνεται το παιγχνίδι, περισσότερα παραδείγματα και το βαθύτερο κίνητρο εδώ:

http://politis-gr.blogspot.com/2008/03/blog-post_29.html

Ας δούμε και κάποια χαρακτηριστικά παραδείγματα.

- «Σε ποιον οργανισμό ο γιος γενικού διευθυντή έχει νοικιάσει κτίριό του (στην Κάνιγγος) και το έχει μετατρέψει σε μαγαζί; Πόσο νοίκι πληρώνει; Και πώς έγινε η ανάθεση;» (4/12/05).

- «Και την παράνομη καλή του και τον ανιψιό του αλλά και τον κολλητό του τελευταίου μαθαίνουμε ότι έχει βολέψει ο αρχηγός της πολυεθνικής στα τρόφιμα. Όλα τα παραπάνω, δύο με τρία χρόνια πριν μας αποχαιρετήσει. Άμα ο αρχηγός "μεριμνά", όλα είναι καλά» (29/1/06).

- «Η ξαδελφούλα του κυρίου υφυπουργού, με το γραφείο στο Κολωνάκι, κάνει χρυσές δουλειές σε υπουργείο και θεσμικό φορέα. Ειδικότερα, από το 1994 (έτος-σταθμό και για τον υφυπουργό) οι business δεν έχουν τελειωμό. Εμ, δεν μάθαμε κι εμείς γραφιστική να πάμε μπροστά!» (12/11/06)

- - «Ποια είναι η φοβερή στα... τρίποντα νομική σύμβουλος, η οποία μάλιστα έχει και εκλεκτικές συγγένειες με κορυφαίο υπουργό της κυβέρνησης με καλλιτεχνικές τάσεις; Αυτή που καθάρισε το άδειο ταμείο αθλητικού φορέα και έχει φίλους στου Παπάγου» (4/3/07).

- «Ποιας κυρίας, η οποία ασχολείται με τα κοινά σε Δήμο των Νοτίων Προαστίων της Αττικής, το όνομα έχει εμπλακεί σε οικονομικό σκάνδαλο μεγάλης ασφαλιστικής εταιρείας; Κοινό χαρακτηριστικό της εν λόγω κυρίας και της ασφαλιστικής εταιρείας είναι το γράμμα... νι! Σύντομα περισσότερες αποκαλύψεις...» (23/7/06).

Αυτά είναι ένα πολύ μικρό δείγμα από το σύνολο των ….μηνυμάτων που έχουν δημοσιευτεί.

Γουστάρω πολύ όταν λειτουργεί σωστά το αισθητήριο μου της λογικής και της αξιολόγησης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails