Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2007

Ζητείται Ελπίς

Και τι δεν ακούσαμε χθες το βράδυ. Και στο debate, και μετά στον σχολιασμό.

Ένα πράγμα με πειράζει πολύ. Η θέση των πολιτικών για τις συνεργασίες (ότι δηλαδή είναι αδύνατες) και η θέση των δημοσιογράφων που συμφωνούν με αυτή την θέση. «2η εκλογική αναμέτρηση; Η χώρα μπαίνει σε περιπέτειες!».

Τι απέγινε ο κυρίαρχος λαός; Αν δεν θέλει να δώσει αυτοδυναμία, σεβαστείτε το επιτέλους! Είναι η θέση, είναι η βούληση του λαού.

Είστε αποφασισμένοι να τον ρωτήσετε και να το ξαναρωτήσετε και να τον ξαναρωτήσετε (με απανωτές εκλογές) μέχρι να πάρετε την απάντηση που σας βολεύει! Αυτοδυναμία. Για να προχωρήσετε απρόσκοπτα στην «πορεία προόδου» της χώρας.

Δείτε την πορεία προόδου της χώρας τα τελευταία χρόνια, που είχαμε ισχυρές κυβερνήσεις και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Όχι κύριοι. Κανένα κόμμα πάνω από 150 βουλευτές. Συνεργασίες πάντα! Απλή αναλογική! Και ο ένας να ελέγχει τον άλλον. Και να αποχωρεί όταν δεν συμφωνεί. Και να ξαναρχίζει η διαδικασία των εντολών. Και να ξαναγίνεται διάλογος. Και να ξαναβρίσκονται κοινά σημεία. Και να ξανάχουμε κυβέρνηση χωρίς εκλογές μέχρι την συμπλήρωση της τετραετίας. Και να αλλάζουν οι στηρίζοντες την Κυβέρνηση. Και οι βουλευτές να εκφράζουν την γνώμη τους χωρίς κομματικά κάγκελα.

Γιατί έτσι, κύριοι πολιτικοί, ίσως καταφέρετε να ανταλλάξετε απόψεις και όχι μόνον επικοινωνιακά πυροτεχνήματα.

2 σχόλια:

DPurpler είπε...

Κοίτα που συμφωνώ και με τον Καρατζαφέρη μία φορά!
Φυτώρια διαφθοράς οι αυτοδυναμίες δήλωσε...

Franky είπε...

"Γιατί έτσι, κύριοι πολιτικοί, ίσως καταφέρετε να ανταλλάξετε απόψεις και όχι μόνον επικοινωνιακά πυροτεχνήματα."

Ίσως γίνομαι πολύ αρνητικός ή απαισιόδοξος αλλά, dpurpler, πιθανά το μόνο που απομείνει πια στην πλειοψηφία των πολιτικών μας να είναι τα πυροτεχνήματα. Εάν πάντως έχουν και απόψεις τότε σίγουρα (αμίμητος ο Αρκάς!) οιπολιτικοί μας "είναι πολύ εχέμυθοι".

Related Posts with Thumbnails