Κυριακή 15 Ιουνίου 2008

Θα μας φάνε τα ποντίκια ΡΕ!!!

Μία εβδομάδα μετά από ΑΥΤΟ το πόστ...

Και για να μην νομίζετε ότι έτυχε εκείνη την συγκεκριμένη ημέρα και υπήρξε αυτή η κατάσταση που είδατε στις φωτογραφίες...

Να και η συνέχεια...

Οι παρακάτω φωτογραφίες λήφθηκαν σήμερα, Κυριακή 15/6/08, στις 5 περίπου το απόγευμα, 24 και πλέον ώρες μετά την λήξη της λαϊκής αγοράς. Όλο το Σαββατοκύριακο είμαστε υποχρεωμένοι να αναπνέουμε την μπόχα από τα σαπισμένα ζαρζαβατικά. Και επειδή αυτή η βρώμα δεν καθαρίζει μόνο με αποκομιδή αλλά με νερό και βούρτσα, οι οσμές από τα σκουπίδια των παράνομων και νόμιμων πωλητών (γιατί μόνο παραγωγοί δεν είναι αυτοί) θα μας συντροφεύουν για πολλές ακόμα μέρες.

(Κύριε) Κακλαμάνη, γιατρέ στο επάγγελμα, η γειτονιά μας δεν καθαρίζει ΠΟΤΕ, δεν ΞΕΒΡΩΜΙΖΕΙ ΠΟΤΕ και είναι ευθύνη σου!

Στα σημεία που τραβήχτηκαν οι φψτογραφίες, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΪΚΗ! και ενώ στην κανονική λαϊκή υπάρχει κάποια υποτυπώδη καθαριότητα, σε εμάς, σε αυτά τα σημεία των φωτογραφιών, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να αφήνετε να πουλάνε πλανόδιοι γιατί ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ή έστω θα έπρεπε να καθαρίζετε στην συνέχεια όπως και στην κανονική λαϊκή!

Σαφώς προτιμούμε το πρώτο. Και εντελώς να καταργηθεί η Λαϊκή δεν θα μας λείψει ΚΑΘΟΛΟΥ. Προσφέρει μόνο ΒΡΩΜΑ, εγκληματικότητα και ΘΟΡΥΒΟ.

Θέλω την επαγγελματική σου γνώμη για αυτή την κατάσταση και αν εγκυμονεί ή όχι κινδύνους για την δημόσια υγεία.

Είπες πως θα καθαρίσεις την Αθήνα. ΠΩΣ; Έτσι όπως στις φωτογραφίες;

Οι υπάλληλοι που προσλαμβάνεις στην Δημοτική "Αστυνομία" αλλά και η κανονική Αστυνομία τι κάνουν; Γιατί δεν ελέγχουν τους "παραγωγούς"; Γιατί τοτυς αφήνουν να παρανομούν σε έναν χώρο όπου δεν υπάρχει οργανωμένη λαική και δεν γίνεται στην συνέχεια καθαριότητα και αποκομιδή;

Δεν τα βλέπουν; Δεν τα μυρίζουν; Κι αν αυτοί τα ανέχονται οι πολίτες τι φταίνε;

Γιατί Πληρώνουμε Δημοτική "Αστυνομία" και την κανονική Αστυνομία;

Για να πίνουν φραπεδάκι στην Βικτώρια και στον Άγιο Παντελεήμονα;;;

ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΡΕ!!!

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ! ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!!!





Οδός Σεβαλιέ. Πολύ θα ήθελα να ξέρω τι θα σκεφτόταν ο Μορίς Σεβαλιέ αν μάθαινε σε τι καθαρό δρόμο έχουμε δώσει εμείς οι Έλληνες το όνομά του...


Οδός Σεβαλιέ, το άλλο πεζοδρόμιο. Εδώ χαρίζονται πάσης φύσεως υλικά...





Οδός Μιχαήλ Βόδα. Ανάμεσα στα αυτοκίνητα, σας περιμένουν τα αξιοθέατα του Δημάρχου κ. Κακλαμάνη, Ιατρού.


Οδός Παρασίου. Ο γνωστός κάδος που είναι έτσι ΚΑΘΕ Σαββατοκύριακο. Τα Σαββατοκύριακα, ως γνωστόν, δεν κινδυνεύεις από χολέρα, λόγω αργίας.


Και επειδή με τα γενικά πλάνα, δεν αποτυπώνεται σωστά η κατάσταση, πάρτε και ένα κοντινό, να δείτε για τι είδους ΚΑΤΑΝΤΙΑ μιλάμε. Όλη η γειτονιά ΒΡΩΜΑΕΙ και βρωμάει ΠΑΝΤΑ! Αυτά δεν καθαρίζονται ΠΟΤΕ! Τα ζουμιά μένουν και τα μυρίζουμε!

Ή κάντε την δουλειά σας ή παραιτηθείτε! Αυτό που βλέπουμε είναι ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ!
Μόνο φρου-φρου κι αρώματα κι έργα ΜΗΔΕΝ!

Χωρίς Σχόλια:

[...]

Παράλληλα με την πρωτοβουλία του Δήμου, είναι φανερό ότι εάν ο κάθε συμπολίτης μας δεν δει την πόλη, τους δρόμους της, τα πάρκα της, τις πλατείες της, σαν μια προέκταση του ίδιου του σπιτιού του, δεν μπορεί να υπάρξει μεγάλη βελτίωση.

Πρέπει όλοι μας να αλλάξουμε συνήθειες, όλοι μας να συνεισφέρουμε για την προστασία της πόλης μας, για τη διασφάλιση του μέλλοντος του δικού μας και των παιδιών μας.

Νικήτας Κακλαμάνης

Δήμαρχος Αθηναίων

1 σχόλιο:

Tasos είπε...

και σκέψου, πως απ' όσο ξέρω έχει και λαϊκή λίγα στενά πιο πάνω στην Φυλής!Πλέον, αφού δεν υπάρχουν τόσοι παραγωγοί, θα πρέπει να περιοριστούν οι λαϊκές. Ούτως ή άλλως, ο κόσμος δεν πολυπηγαίνει σ' αυτές, καθώς στο σούπερ μάρκετ προσφέρονται λαχανικά και φρούτα σε καλύτερες στιγμές!
Άσε και τον θόρυβο που δημιουργούν από τις 6 το πρωί που έρχονται και ξεφορτώνουν σε ξυπνάνε, χωρίς εσύ να το θέλεις.

Related Posts with Thumbnails