Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

κ. Παπούλια, παραιτηθείτε!


Ανοικτή επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Αγαπητέ κ. Πρόεδρε,

Σας αγαπά και σας εκτιμά όλη η Ελλάδα. Όπως δηλώσατε κι εσείς, η Δημοκρατία μας, τις 3 τελευταίες ημέρες δέχεται πλήγματα...

Κάθε μέρα, διαπιστώνουμε ότι το σημερινό σύστημα εξουσίας πεθαίνει και είναι ανίκανο να διαχειριστεί τα προβλήματα που προκύπτουν καθημερινά.

Περεταίρω παραμονή αυτών των ανθρώπων στην εξουσία μόνο προβλήματα μπορεί να προκαλέσει. Πολλοί φοβούνται ότι αυτή η κατάσταση θα καταλήξει σε μία τραγωδία εθνικών διαστάσεων. Τότε, θα επέλθει βέβαια η κάθαρση, αλλά ποιό άραγε θα είναι το τίμημα;

Κύριε Πρόεδρε, κρατάτε το μέλλον της χώρας στα χέρια σας. Έχετε ένα όπλο, το έσχατο όπλο της παραίτησης. Η παραίτησή σας μπορεί να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές. Συντάξτε μία δήλωση, εξηγήστε τους λόγους και κάντε την θαρρραλέα κίνηση! Χρειάζονται 180 βουλευτές για την εκλογή νέου Προέδρου. Αριθμός που είναι αδύνατον να μαζευτεί με τις παρούσες δυνάμεις των κομμάτων, και θα οδηγηθούμε σε εκλογές.

Το Σύνταγμα, εσκεμμένα ίσως, τύποις, δεν προβλέπει ιδιαίτερες δυνατότητες για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, ούτε αρμοδιότητες για τέτοιες καταστάσεις... Μην σκεφτείτε ότι αυτή η κίνησή σας θα είναι προσβολή των θεσμών. Πάνω από τους θεσμούς στέκεται η πατρίδα.

Αυτό, δεν θα είναι μομφή προς την Δημοκρατία. Θα είναι μομφή προς το σάπιο υπάρχον πολιτικό σκηνικό. Αναφέρετέ τα αυτά στο μήνυμά σας. Αφού δεν μιλούν οι διανοούμενοι, μιλήστε εσείς. Είναι εθνική επιταγή.

Τολμήστε κύριε Πρόεδρε. Αφήστε τις "πολιτικώς ορθές" συμπεριφορές και πείτε επιτέλους τα πράγματα με το όνομά τους.

Είστε η τελευταία ελπίδα πριν την καταστροφή. Η κοινωνική συνοχή, η κοινωνική ανοχή έχουν εξαφανιστεί προ πολλού. Αν το Σύνταγμα και οι Νόμοι και όλες οι εξουσίες "πηγάζουν εκ του Λαού και υπάρχουν υπέρ αυτού", ας το κάνετε ΕΣΕΙΣ επιτέλους πράξη!

Καλή δύναμη...

Dpurpler


2 σχόλια:

BUTTERFLY είπε...

Ναι ισως αυτη να ειναι η μονη λυση! Απο ευθιξια εστω...

Ανώνυμος είπε...

Η κ.Διαμαντοπούλου πυθεία ή ...γνώστης ???
Δείτε το βίντεο στο ​​​​​politis-gr​​​​​
Ας πούνε επιτέλους την αλήθεια.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ .!!!!!!

Related Posts with Thumbnails