Τρίτη 27 Μαΐου 2008

Στον κόσμο τους...

Κλείνει την πόρτα της συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος, λέγοντας ότι ισοδυναμεί με «κάθοδο στον Αδη». (!!!) Ο διάλογος προϋποθέτει δύο και η μία πλευρά φαίνεται ότι δεν θέλει να γίνει αυτή η συζήτηση, σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ.

[...]

Ο Αλέκος Αλαβάνος όμως ήταν και πάλι απολύτως αρνητικός σε μια πιθανή συνεργασία, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας- επίσης απορριπτικός- απάντησε με δηκτικό τρόπο στις παραινέσεις της ιστορικής ηγεσίας του κόμματος (Κύρκος, Κωνσταντόπουλος), διερωτώμενος γιατί όταν εκείνοι ήταν ηγέτες του κόμματος δεν προχώρησαν σε αυτή τη συνεργασία.

Την Τρίτη ο κ. Τσίπρας επανήλθε λέγοντας ότι κάθε συνεργασία προαιτεί προγραμματική σύγκλιση. «Σύγκλιση υπάρχει, αλλά μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ» είπε.

[...]

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=904271&lngDtrID=244


Αλέξη και Αλέκο,

Αγνοείτε την επιθυμία και την ελπίδα του λαού και θα την φάτε την σφαλιάρα.


Στην επόμενη δημοσκόπηση 8%, στην μεθεπόμενη 5% και στις εκλογές πάλι θα παλεύετε για είσοδο στην βουλή.

Εσείς μας αναγκάζετε.

Σας προειδοποιήσαμε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Αntidrasex είπε...

Για κάτσε ρε dpurpler...
Ποιος σου λέει ότι η επιθυμία του λαού είναι να συνεργαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ? Με ποιους μέσα στο ΠΑΣΟΚ? Άδικο έχει ο Τσίπρας? Ο ΓΑΠ στην αρχή έλεγε ναι στα ιδιωτικά ΑΕΙ, και άλλα... Γιατί ντε και καλά να συνεργαστούν? Πχ εγώ αν δω συνεργασία θα την κάνω από την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Related Posts with Thumbnails